Pages

Thursday, 15 March 2012

Miyao Toki (Mikasa) again....sales 9-12 march 2012





Betul-betul busy this weekend...terkejar ke sana sini. Musim kenduri dah tiba..sana sini kenduri... Hari Sabtu attend kenduri di Baling,  but before that sempat lagi terjah ke kilang Miyao Toki di Kulim, ada sales lagi. Ramainya orang sedang memilih pinggan mangkuk kegemaran masing-masing. Saya juga turut sama pilih yang mana berkenan di hati..Sehari before my ofismate Ira, Ros, Maz, Rina dan Syikin dah terjah pagi-pagi lagi.Puas hati tul dapat apa yang dihajati....4 hari 4 malam tak habis cerita pasal pinggan.So tak sabar-sabar tunggu sales lagi sekali bulan June nanti...after that rushing ke Alor Setar nak survey tiles untuk rumah baru.Nasib baik sempat tiba di Italia kedai tiles, dah hampir nak tutup.Pilih punya pilih...dapat diskaun gak untuk tiles 16"x16"..okaylah harga dia.Pastu rushing ke Perlis untuk arrange painting lak...Rasa lega sangat dapat siapkan rumah ni walaupun banyak habis in cash...Tak per lah...asalkan tak menyusahkan diri sendiri untuk turun naik tangga bank tu.....hati pun sonang...

1 comment:

  1. As Salam,

    Alaaa...terlepas lg sale miyao toki ni..ingat kan depa wat sale bulan 4 rupanya bulan 3...hasissshhh!!!

    bulan 6 nnti bole email ke msg sy bila ada sale lg dah lama nk p ke sale ni tp xtau tarikh...Thanks!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...