Pages

Tuesday, 19 February 2013

Al-Fatihah...Allahyarham Saudara Mustaffa Musa (15 Feb 2013)As-Salam..
My friends from JB, from office HL dulu ,message HL thru FB.Terkejut dan terkedu seketika.... bila diberitahu bahawa Senior QS merangkap ex-boss masa di JB Bergabung,Johor Bahru..Saudara Mustaffa Musa telah kembali ke Rahmatullah pada 15 Feb 2013 akibat jangkitan paru-paru.
HL dah agak lama tidak mendengar berita tentang aruah.Tidak juga menghubunginya walaupun ada FB sebagai jalan termudah.Kenapa yer????!!!!...sebenarnya tidak lupa langsung dengan teman-teman di JB tapi mungkin kesibukan dan kekangan masa yang membataskan ini semua.
Aruah ialah ex -boss HL sewaktu berkhidmat di JB Bergabung, Johor Bahru.Beliau banyak memberi tunjuk ajar kepada HL dan boss yang teramat baik and understanding..Memang HL tak jumpa dah boss sebaik ini.
Terputus hubungan bila HL berhenti kerja dan berpindah ke Utara..sehingga ke hari ini...hanya berita ini yang dikhabarkan oleh bekas teman sekerja.Memang terkejut sangat-sangat dan sedih.. juga serta kesal sebab asyik tangguh-tangguh untuk menghubungi aruah sekadar bertanya khabar.
Jodoh, pertemuan, ajal dan maut adalah kehendak NYA.Tidak boleh dipertikaikan lagi....
Semoga Allahyarham..berbahagia di sana..ditempatkan dikalangan orang-orang mukmin dan beramal soleh dan jasa-jasa Allahyarham sentiasa HL kenang sampai bila-bila selagi hayat ini.
Al-Fatihah........

* Mood: Mula terasa nak kerosek balik gambar-gambar lama dulu...ada lagi ke???...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...